Κρήτη | Ίχνη ζωής από την εξαφανισμένη 18χρονη μητέρα που δεν θέλει να επιστρέψει – Συγκινεί το δράμα της οικογένειας | Video

κρήτη-ίχνη-ζωής-από-την-εξαφανισμένη-18-948677

Δέκα ημέρες μετά την εξαφάνισή της και λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων της από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 18χρονη μητέρα δίνει το πρώτο ίχνος ζωής.

Η αγωνία της οικογένειας λαμβάνει τέλος, όταν η ίδια καλεί στο τηλέφωνο τον πατριό και πεθερό της.

Η 18χρονη δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο σπίτι.

Η κλήση γίνεται μπροστά στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, που καταγράφει καρέ – καρέ την σπαρακτική έκκληση να μεριμνήσει για το βρέφος που έχει αφήσει πίσω της.

Η νεαρή μητέρα δηλώνει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο σπίτι.

Η 18χρονη έφυγε από το σπίτι της στο Ασήμι Ηρακλείου το απόγευμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου, χωρίς να αφήσει ίχνη ζωής.

 Το δράμα του 11 μηνών αγοριού της δεν έχει τέλος, μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της μητέρας του, είχε οριστεί ραντεβού για την εξέταση στο ΠΑΓΝΗ, ώστε στο μέσο της ίδιας εβδομάδας, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία αναβλήθηκε, καθώς κανένας από τους δύο γονείς δεν βρέθηκε εκεί για να υπογράψει.

Ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται εδώ και τέσσερις μήνες στο Πακιστάν, αντιμετωπίζοντας και εκείνος σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από προτροπή του πατριού της κοπέλας, ο οποίος παντρεύτηκε τη μητέρα της, με καταγωγή από την Αλβανία, όταν εκείνη ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook