Κρήτη | Η βραδιά είχε… σοδειά ναρκωτικών – Τέσσερις συλλήψεις σε τρία περιστατικά

κρήτη-η-βραδιά-είχε-σοδειά-ναρκωτικώ-1246228

Συνελήφθησαν, χθές (02.07.2021) το βράδυ σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις τέσσερις αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα,

• Στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αλλοδαπό κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

• Σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δύο αλλοδαπούς όπου βρέθηκε να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

• Σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αλλοδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook