Κρήτη | Η βελτίωση των υπηρεσιών ασφαλείας στο επίκεντρο της συνάντησης Καραμαλάκη – Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Κρήτης

Στο πλαίσιο επίσκεψης του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ στο νησί μας, ενόψει τον εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης η
Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συναντήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό και τις υπηρεσίες του Νησιού μας και κατατέθηκαν προτάσεις με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες της Κρήτης αλλά και στους επισκέπτες ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Η Ένωση έθεσε προτάσεις που στοχεύουν στην εξοικονόμηση αστυνομικού προσωπικού, την ενίσχυση των υπηρεσιών που αστυνομεύουν τουριστικές περιοχές με αυξημένη κίνηση καθώς και των αστυνομικών τμημάτων των αερολιμένων Χανίων – Ηρακλείου – Σητείας καθώς και τη γρηγορότερη δρομολόγηση θεμάτων που αφορούν την στέγαση αστυνομικών υπηρεσιών του Νησιού.

Η Ένωσή ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και για τον εφοδιασμό του αστυνομικού προσωπικού με υλικοτεχνικά μέσα που παρέχουν μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροCNSA: Τι θα αναζητήσει το κινεζικό ρόβερ στην επιφάνεια του Άρη
Επόμενο άρθροΧειροπέδες σε δύο άνδρες 32 και 35 ετών για πορνογραφία ανηλίκων

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ