Κρήτη | Η τροχαία «υποδέχτηκε» το πρώτο μωρό του 2022 – Το συμβολικό δώρο

κρήτη-η-τροχαία-υποδέχτηκε-το-πρώτο-1349085

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Το πρώτο μωρό για το Νομό το οποίο και επισκέφτηκαν οι άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου.

Όχι βεβαίως για κάποια τροχονομική παράβαση στους γονείς αλλά για να τους ευχηθούν για το νεο μέλος που προστέθηκε στην οικογένεια τους και να τους παραδώσουν ένα συμβολικό δώρο.

Ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου θέλοντας να δώσουν το μήνυμα ότι «Η οδική ασφάλεια ξεκινάει από το μαιευτήριο.»

Ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου ΝΙκολάου Πέτρος Ζερβάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ερχομός του νέου έτους έδωσε χαρά στην οικογένεια Παπαδάκη, καθώς έφερε στον κόσμο σήμερα το πρωί στις 11.00 ένα υγιέστατο αγοράκι, που είναι το πρώτο μωρό που γεννιέται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου τη Νέα Χρονιά.Το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου ευχήθηκε στην οικογένεια για τον ερχομό του νεογέννητου μέλους της και της παρέδωσε σε μια συμβολική κίνηση ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου θέλοντας να δώσει το μήνυμα οτι ‘Η οδική ασφάλεια ξεκινάει από το μαιευτήριο’.

Το παιδικό κάθισμα θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οχήματος κάθε γονέα που μεταφέρει μικρά παιδιά προκειμένου να είναι ασφαλείς.Καλή Χρονιά σ’ όλο το κόσμο με υγεία,αγάπη,αισιοδοξία και με την ευχή το νέο έτος να απαλλαγούμε απ’ αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση και να επανέλθουμε στην κανονικότητα».

Πηγή: cretapost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook