Κρήτη | Η «τραγική» σύμπτωση στο αιματηρό επεισόδιο – Στην ΜΕΘ ο τραυματίας

κρήτη-η-τραγική-σύμπτωση-στο-αιματη-1050967

Ακριβώς ένας μήνας συμπληρώθηκε χθες από το έγκλημα που άφησε πίσω του δύο νεκρούς στα Ανώγεια και τα όπλα «μίλησαν» και πάλι στον ορεινό Μυλοπόταμο, προκειμένου να λυθούν οι -αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής- διαφορές που φέρεται να είχαν δύο οικογένειες από τα Ζωνιανά.

Το νέο αιματηρό περιστατικό από το οποίο μετράμε ήδη δύο τραυματίες, ο ένας από ξυλοδαρμό και ο άλλος από όπλο, σημειώθηκε τις βραδινές ώρες. Όλα φέρεται να ξεκίνησαν όταν δύο νεαρά σε ηλικία μέλη της μιας οικογένειας, συνάντησαν στην Αξό έναν 45χρόνο άνδρα, που είναι μέλος της άλλης οικογένειας που «πρωταγωνιστεί» στην εν λόγω υπόθεση.

Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι τρείς συγχωριανοί φέρεται να λογομάχησαν έντονα μεταξύ τους, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τους δύο νεαρούς να ξυλοκοπούν και μάλιστα με μαγκούρα στο κεφάλι τον 45χρονο και στην συνέχεια να τρέπονται σε φυγή κατευθυνόμενοι όμως προς τα Ζωνιανά.

Ο 54χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος φέρεται να είχε ήδη ενημερωθεί για τα καμώματα των νεαρών συγχωριανών του, φέρεται να συναντήθηκε μαζί τους αυτή την φορά μέσα στα Ζωνιανά προκειμένου να τους ζητήσει εξηγήσεις για τον άγριο ξυλοδαρμό του 45χρονου αδελφού του. Τότε τα αίματα άναψαν ξανά, η ψυχραιμία χάθηκε και τα όπλα «μίλησαν». Στην διάρκεια της συμπλοκής που ακολούθησε, στην οποία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν και άλλοι παρόντες πέρα των τριών, έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα μία βολίδα να τραυματίσει τον 54χρονο στο ύψος της λεκάνης και να σωριαστεί αιμόφυρτος στο έδαφος.

Οι δύο νεαροί άνδρες από την άλλη οικογένεια, που η ταυτότητά τους είναι γνωστή στις αρχές, εξαφανίστηκαν από το σημείο της φασαρίας, ενώ ο 54χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό Ι.Χ. στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όμως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την μεταφορά του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, στο οποίο και υπεβλήθη σε μία πρώτη χειρουργική επέμβαση στην διάρκεια της νύχτας, ενώ αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε ότι αφορά στον 45χρονο αδελφό του, μεταφέρθηκε και αυτός στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, όπου μετά από την συρραφή που του έγινε στο κεφάλι, αποχώρησε.

Αν μη τι άλλο «τραγική» σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι το τελευταίο αιματηρό περιστατικό στον Ορεινό Μυλοπόταμο, από το οποίο μετράμε ήδη δύο τραυματίες, συνέβη στις 2 Ιουνίου το βράδυ, ενώ ακριβώς έναν μήνα πριν, στις 2 του Μάη και πάλι βραδινές ώρες διαδραματίστηκε στ’ Ανώγεια το φονικό με τους δύο νεκρούς.

Σε αστυνομικό κλοιό τα Ζωνιανά

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα βία επεισόδια, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ τόσο από τον Μυλοπόταμο, όσο και από το Ρέθυμνο «έζωσαν» κυριολεκτικά τα Ζωνιανά ώστε να μην υπάρξουν περιθώρια για νέες φασαρίες μεταξύ των οικογενειών που εμπλέκονται στα δύο διαφορετικά επεισόδια.

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου που έχουν αναλάβει την προανάκριση, εξακολουθούν να συγκεντρώνουν στοιχεία, ευρήματα αλλά και να παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους τόσο των Ζωνιανών, όσο και της Αξού, προκειμένου να εξακριβώσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στον ορεινό Μυλοπόταμο και κυρίως να αποσαφηνίσουν τους λόγους που οδήγησαν στη νέα παραλίγο τραγωδία.

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν πως οι αρχές πέρα από τις προσαγωγές υπόπτων στις οποίες έχουν προχωρήσει, δεν έχουν ακόμα συλλάβει τον νεαρό άνδρα από το όπλο του οποίου εβλήθη ο 54χρονος, καθώς όπως προαναφέραμε αμέσως μετά τον τραυματισμό του συγχωριανού του τράπηκε σε φυγή.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook