Κρήτη | Η τραγική ειρωνεία για τον 19χρονο Μιχάλη που «έσβησε» σε τροχαίο

κρήτη-η-τραγική-ειρωνεία-για-τον-19χρον-904683

Με το αίμα ενός ακόμα νέου παιδιού βάφτηκε χθες η άσφαλτος της Κρήτης. Πρόκειται για τον μόλις 19 ετών Μιχάλη Ρερεράκη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε απότομα τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο Μιχάλης ξεψύχησε μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, σε μια από τις κεντρικότερες λεωφόρους του Ηρακλείου, τη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, με το σώμα του να εκσφενδονίζεται για να καταλήξει στην άσφαλτο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 19χρονος Μιχάλης κινείτο με μηχανή λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων Ηρακλείου και στην κατεύθυνση από Γάζι προς Ηράκλειο.

Για άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου. Η μοτοσυκλέτα του προσέκρουσε με πολύ σφοδρό τρόπο πάνω σε πυλώνα φωτισμού που βρισκόταν στο διαχωριστικό διάζωμα και κατέληξε στη στάση λεωφορείων που υπάρχει στο σημείο. Το σώμα του 19χρονου εκσφενδονίστηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα κοντά στη στάση, όπου ξεψύχησε.

Η έλλειψη κράνους, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται να στάθηκε μοιραία για τη ζωή του νεαρού παιδιού. Δυστυχώς τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Τα συντρίμμια της μοτοσυκλέτας βρέθηκαν διάσπαρτα ακόμη και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με τον χαμό του να βυθίζει στο πένθος την οικογένειά του.

Η τραγική ειρωνεία για το Μιχάλη

«Είναι πολύ λυπηρό το να θρηνούμε ανθρώπους τόσο μικρής ηλικίας από τροχαία δυστυχήματα. Σίγουρα θα μπορούσε να έχουν μειωθεί οι συνέπειες του ατυχήματος», τόνισε ο διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου Μανόλης Μουρτζάκης. Η κηδεία του άτυχου Μιχάλη θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, στον Σκινιά του δήμου Μινώα Πεδιάδος. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο 19χρονος Μιχάλης έφερε το όνομα ενός θείου του που επίσης έχει χάσει τη ζωή του.

Σβήστηκαν όλα…

Η είδηση τού τόσο αιφνίδιου χαμού του 19χρονου έχει συγκλονίσει τους δικούς του ανθρώπους προκαλώντας ανείπωτο πόνο, θλίψη και βαθιά οδύνη. Οι γονείς και οι συγγενείς του νεαρού παιδιού απαρηγόρητοι θρηνούν καθώς έχασαν το παιδί τους και καλούνται να αντιμετωπίσουν την απουσία του.

Ο 19χρονος Μιχάλης είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του, αφού δούλευε ως βοηθός σεφ σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κρήτης. Όμως όλα αυτά χάθηκαν με τον πιο απότομο και… βίαιο τρόπο ενώ μαζί σβήστηκαν το χαμόγελο και τα όνειρά του. Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα των φίλων του Μιχάλη Ρερεράκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν πώς τόσο ξαφνικά και από τη μια στιγμή στην άλλη δε θα ξαναδούν τον φίλο τους τον Μιχάλη…

“Ματωμένος” Αύγουστος

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Αυγούστου, το καλοκαίρι αποδείχτηκε “ματωμένο” για την Κρήτη. Στους δρόμους του νησιού, από την αρχή του έτους συνολικά τα τροχαία είναι παρά πολλά και μεγάλη η λίστα των θυμάτων, ενώ έχουν ήδη χαθεί μαζί με τον άτυχο 19χρονο Μιχάλη 43 ψυχές. Ο αριθμός των θυμάτων στην αιματηρή λίστα από τροχαία δυστυχώς αυξάνεται. Το νησί θρηνεί συνεχώς για τους ανθρώπους που χάνει και κυρίως γιατί τα θύματα είναι πολύ νέα παιδιά, με τις Αρχές να εφιστούν την προσοχή των οδηγών ώστε μην να υπάρξουν άλλα αθώα θύματα στην άσφαλτο.

neakriti.gr 

One thought on “Κρήτη | Η τραγική ειρωνεία για τον 19χρονο Μιχάλη που «έσβησε» σε τροχαίο

  1. Να γίνει πιο αυστηρός ο νόμος για όσους δεν φοράνε κράνος και περισσότεροι έλεγχοι απ΄την τροχαία ή τοποθέτηση της οπου υπάρχουν ελλείψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook