Κρήτη | Η στιγμή της επίθεσης σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Σακάτεψαν στο ξύλο διασώστη | Video

κρήτη-η-στιγμή-της-επίθεσης-σε-ασθενοφ-995612

Στον απόηχο της επίθεσης σε διασώστη του ΕΚΑΒ, τα ξημερώματα της Κυριακής (δείτε ΕΔΩ), ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή της επίθεσης σε ασθενοφόρο στο Ηράκλειο. Οι εικόνες προβληματίζουν και προκαλούν οργή.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται μια ομάδα νεαρών να κλωτσάει ασθενοφόρο που έχει σπεύσει στο κέντρο μετά από κλήση για να παραλάβει τραυματία. Ο οδηγός προσπαθεί να απομακρυνθεί για να αποφύγει τα χειρότερα.

Λίγα μέτρα παρακάτω, δυο νεαροί κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν διασώστη του ΕΚΑΒ. Στους δύο άντρες ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και αναμένεται να δικαστούν αύριο, στο Αυτόφωρο.

Οι κατηγορούμενοι ξεκίνησαν τη δράση τους από την περιοχή του Αγίου Μηνά, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, αφέθηκαν ελεύθεροι αφού τους έγιναν συστάσεις αλλά κάτι τέτοιο δεν τους σταμάτησε.

Αμέσως μετά επιτέθηκαν απρόκλητα σε ένα διασώστη του ΕΚΑΒ και έναν αλλοδαπό. Οι δύο άνδρες υπέβαλλαν μηνύσεις εναντίον τους και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν…

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook