Κρήτη | Η ληστεία στο ΟΠΑΠ Play ήταν…. σκηνοθετημένη από τους δύο υπαλλήλους!

κρήτη-η-ληστεία-στο-οπαπ-play-ήταν-σκηνο-757359

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο δράστης που τα ξημερώματα «εισέβαλε» στο κατάστημα ΟΠΑΠ play στις Μοίρες με αποκριάτικη μάσκα και όπλο και άρπαξε χιλιάδες ευρώ, ήταν εργαζόμενος της επιχείρησης και το θύμα που «απειλήθηκε» ήταν συνεργός του.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου που χειρίστηκαν την υπόθεση συνέλαβαν το μεσημέρι δύο άνδρες περίπου 40 ετών.

Από τη στιγμή εκείνη, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους οι δύο άνδρες έπεσαν σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησαν ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη!

Μάλιστα ο ένας ομολόγησε ότι ήταν ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

Αναφορικά με τη λεία, οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 18.000 ευρώ ωστόσο όπως αναφέρει αστυνομική πηγή, πρόκειται για μικρότερο ποσό ενώ ο λόγος που δηλώθηκε ο αριθμός των 18.000 ευρώ ήταν για να καλυφθεί μια… χασούρα της επιχείρησης.

Η «ληστεία», εφόσον αποδείχθηκε ότι ήταν σκηνοθετημένη και εφόσον δεν υπήρξε χρήση βίας, μετατρέπεται σε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής ενώ καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο συνέβη πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο, από τη μέρα που άρχισαν να λετουργούν τα συγκεκριμμένα καταστήματα του ΟΠΑΠ.

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook