Κρήτη | Η καταγγελία της Ρωσίδας ήταν ψέμα – Δεν υπήρξε κλοπή-μαμούθ

κρήτη-η-καταγγελία-της-ρωσίδας-ήταν-ψέ-1249337

Κατέρρευσε το αφήγημα της 55χρονης και η τοπική ΕΛ.ΑΣ της στέλνει το «λογαριασμό» με δικογραφία σε βάρος της.

Δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή κατάθεση σχηματίζεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου σε βάρος της 55χρονης Ρωσίδας η οποία κατήγγειλε κλοπή ποσού της τάξεως των 850.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο μεζονέτας σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, έξω από το Ηράκλειο.

Κατά την Αστυνομία η καταγγελία ήταν «μούφα» και το αφήγημα της Ρωσίδας κατέρρευσε μετά από ένα μήνα. Άλλωστε – όπως είχε γράψει και το Cretalive – οι αστυνομικοί από την αρχή έλεγαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς πολλά δεν «κούμπωναν» με όσα κατήγγειλε η 55χρονη.

Όπως, για παράδειγμα, ότι ισχυριζόταν ότι σε ένα χρηματοκιβώτιο είχε βάλει σχεδόν 850.000 για όσο χρονικό διάστημα ήταν στη Ρωσία λόγω Covid! Υπενθυμίζεται δε, ότι λίγες ημέρες μετά την καταγγελία για την κλοπή μαμούθ η 55χρονη Ρωσίδα είχε φύγει για τη χώρα της.

Παρά τις υποψίες των αστυνομικών οι έρευνες έγιναν κανονικά, η σήμανση σάρωσε το χώρο ελήφθησαν καταθέσεις και εξετάστηκαν άνθρωποι αλλά τελικά το πόρισμα ήταν αυτό που εξ αρχής υποψιάζονταν. Ότι δηλαδή η καταγγελία ήταν ψεύτικη!

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook