Κρήτη | Η κακοκαιρία στην Μεγάλη Βρετανία εμπόδισε την άφιξη του πρώτου τσάρτερ της σεζόν

κρήτη-η-κακοκαιρία-στην-μεγάλη-βρεταν-1629782
Unsplash

Προγραμματισμένη για σήμερα ήταν η πρώτη πτήση τσάρτερ που θα εγκαινίαζε την τουριστική σεζόν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ωστόσο το δρομολόγιο ακυρώθηκε, λόγω κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» Γιώργο Πλιάκα η πτήση αυτή της Easy Jet  ήταν η πρώτη προγραμματισμένη πτήση από το εξωτερικό, ενώ το διήμερο 25 και 26 Μαρτίου αναμένεται η άφιξη ενός μεγάλου αριθμού πτήσεων που θα φτάσουν τις 30.

«Ξεκινά η τουριστική περίοδος για το αεροδρόμιο και το νησί, είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους επισκέπτες μας και είμαστε αισιόδοξοι και γι’ αυτή τη χρόνια» ανέφερε ο κ. Πλιάκας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλη Βλατάκη, η σεζόν θα ανοίξει δειλά από τις 25 Μαρτίου με κάποιες πτήσεις τσάρτερ και λίγα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν, ενώ περισσότερη κίνηση θα καταγραφεί από τις 8 Απριλίου.

Όπως τόνισε «στα τέλη του Απρίλη με αρχές Μαΐου θα ανοίξουν σχεδόν στο σύνολό τους τα ξενοδοχεία για να υποδεχθούν τους επισκέπτες μας».

Ο κ. Βλατάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη σεζόν, εκτιμώντας ότι «θα πάμε τουλάχιστον όπως πέρυσι όσον αφορά τους αριθμούς και ελπίζουμε να μη χρειαστεί να κάνουμε προσφορές, ούτως ώστε να έχουμε και καλά οικονομικά αποτελέσματα».

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook