Κρήτη | «Η γυναίκα δεν χρειάζεται λουλούδια, χρειάζεται σεβασμό» – Η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

κρήτη-η-γυναίκα-δεν-χρειάζεται-λουλο-1394541

«Η Γυναίκα που γιορτάζει σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα της, δεν χρειάζεται λουλούδια και ευχές. Χρειάζεται σεβασμό, ισότιμη μεταχείριση, ανάδειξη των ατομικών ικανοτήτων και αναγνώριση της αξίας τους», λέει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό έργο Marrow – “Multi-Agency Responses to Violence Against Older Women”, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικών Σωματείων Ηρακλείου, τονίζουμε την ανάγκη συνεργασίας όλων των φορέων στην αντιμετώπιση κακοποίησης στην Τρίτη Ηλικία.

Τέλος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη στην οργανική και διαχειριστική αξία της Γυναίκας, το Νοσοκομείο μας οφείλει την εξαιρετική λειτουργία του κυρίως σε γυναίκες που πέρα από τους ρόλους τους ως συζύγους/μητέρες, αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα τους.

Πέρα από την ηρωική Νοσηλευτική Υπηρεσία, όπου η μεγάλη πλειοψηφία είναι γυναίκες, πέρα από την ισότιμη και ισόποση κατανομή σε όλες τις ειδικότητες στην Ιατρική Υπηρεσία, η Διοικητική μας Υπηρεσία αποτελείται κυρίως από γυναίκες.

Πάνω από το 85% του Διοικητικού Τομέα είναι γυναίκες αλλά και σχεδόν το 75% προϊσταμένων Διοικητικών θέσεων, αναδεικνύοντας στην πράξη την αξία τους.

Για όλες τις Γυναίκες, σε όλα τα πόστα, από την Διοικητική Διευθύντρια, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας μέχρι και την βοηθό θαλάμου και των εργαζομένων καθαριότητας, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε.

Είμαστε και θα είμαστε μαζί σας.

Ο Διοικητής ΠΑΓΝΗ Καθηγητής Χαλκιαδάκης Γιώργος – Ο Αναπληρωτής Διοικητής ΠΑΓΝΗ  Στυλιανός Κτενιαδάκης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook