Κρήτη | Η έρευνα για τον εμπρησμό, το ενδοοικογενειακό επεισόδιο και… η γλάστρα!

κρήτη-η-έρευνα-για-τον-εμπρησμό-το-ενδ-1427520

Τη σύνδεση δύο σοβαρών περιστατικών που σημειώθηκαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο εξετάζουν με προσοχή οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 3:30 τα ξημερώματα στην Αγία Τριάδα σε σταθμευμένο δίκυκλο. Νωρίς το πρωί και αφού είχε ολοκληρωθεί η επιχείρηση πυρόσβεσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, στέλεχος του Ανακριτικού Τμήματος είχε παραμείνει στον τόπο όπου το δίκυκλο έγινε παρανάλωμα του πυρός, προκειμένου να συλλέξει στοιχεία στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Ξαφνικά, κι ενώ η έρευνα του βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, αντιλήφθηκε ότι κάποιος άγνωστος πέταξε από ταράτσα μια γλάστρα προς το μέρος του. Το ευτύχημα ήταν ότι τα αντανακλαστικά του στελέχους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν γρήγορα, και τελευταία στιγμή κατάφερε να αποφύγει το χτύπημα. Μάλιστα, όπως εκτιμάται, αν είχε καθυστερήσει λίγα μόλις δευτερόλεπτα να μετακινηθεί από το σημείο που βρισκόταν, θα είχε τραυματιστεί!

Λίγο αργότερα, αντιλήφθηκε έναν άνδρα να βγαίνει από ένα στενό και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του. Το μέλος του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής, κατάφερε να τον αποφύγει και να αποχωρήσει από το σημείο έχοντας ολοκληρώσει την έρευνα του για το περιστατικό του εμπρησμού που είχε σημειωθεί τα ξημερώματα.

Λίγη ώρα αργότερα, άνδρες της ΕΛΑΣ κλήθηκαν να διαχειριστούν καταγγελία για ένα πολύ σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο που είχε σημειωθεί στην ίδια ακριβώς γειτονιά της Αγίας Τριάδας. Μάλιστα, ο άνδρας που κινήθηκε απειλητικά σε βάρος του πυροσβέστη, φέρεται να συνδέεται με την καταγγελία μιας γυναίκας που έγινε στις αρχές σε βάρος του.

Ο εν λόγω άνδρας ο οποίος όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά σε βάρος της πρώην συζύγου του και της μητέρας της, αλλά έβγαλε και όπλο απειλώντας τις, είναι ένα επικίνδυνο άτομο, με βαρύ ποινικό παρελθόν που ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ο άνδρας αυτός ο οποίος έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις ληστείας, τις τελευταίες ημέρες έχει επιστρέψει στο Ηράκλειο, τρομοκρατώντας την πρώην σύζυγό του, η οποία και κατήγγειλε το σοβαρό επεισόδιο που έγινε σε βάρος της ίδιας και της μητέρας της στο σπίτι της στην Αγία Τριάδα.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook