Κρήτη | Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών προειδοποιεί για τα… κόλπα και την παραπληροφόρηση των τραπεζών

κρήτη-η-ένωση-προστασίας-καταναλωτών-765268

Επειδή, τον τελευταίο καιρό οι Τράπεζες επιστρατεύουν «μαλακά κόλπα», ταχυδρομώντας χιλιάδες επιστολές προς τους ενταγμένους στο ν. Κατσέλη δανειολήπτες, με σκοπό να τους απεντάξουν από το νόμο, παραπληροφορώντας τους, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης θέλει να επιστήσει την προσοχή των δανειοληπτών, μελών της ή μη.

Το περιεχόμενο της Τραπεζικής επιστολής αναφέρει:

«Αγαπητέ πελάτη,

Σε πνεύμα καλής πίστης και με πρόθεση ειλικρίνειας, η Τράπεζα …… στα πλαίσια της νέας Διατραπεζικής Συνδιάσκεψης εξωδικαστικής ρύθμισης των οφειλών, με στόχο την ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών της και την απεμπλοκή τους από δικαστικά έξοδα, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες, στα πλαίσια εξωδικαστικής ρύθμισης και ομαλής αποπληρωμής της και στα προϊόντα που σχεδίασε ειδικά για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες με στόχο την εύρεση μιας αμοιβαίως επωφελούς λύσης.

Προκειμένου να επωφεληθείτε από τα νέα προνομιακά μας προϊόντα επικοινωνείστε με το τηλ.210-……..

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση»

«Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, συνεχίζει να στηρίζει τους οφειλέτες, οποιουδήποτε πιστωτικού Φορέα είτε δικαστικά είτε εξωδίκως. Και τους συμβουλεύει να υψώσουν φωνή αντίδρασης και να πουν «Όχι» σε τέτοιες επικοινωνίες που σκοπό έχουν να απεντάξουν τους δανειολήπτες. Να τους αποδυναμώσουν νομικά για να τους διαχειριστούν κατά το δικό τους δοκούν και συμφέρον.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ-Φαξ:2821092666-28210 92306»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook