Κρήτη | Η χήρα του καρδιολόγου ξεσπά μέσα από τη φυλακή – «Δεν θέλω να ζήσω» | Video

κρήτη-η-χήρα-του-καρδιολόγου-ξεσπά-μέσ-816758

Είναι δυνατόν να θέλει μια μάνα να στερήσει τον πατέρα από το παιδί της; Διερωτήθηκε στην κάμερα του ΣΚΑΙ η χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που χθες κρίθηκε ένοχη για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του συζύγου της από την ελληνική Δικαιοσύνη που της επέβαλε ισόβια κάθειρξη.

Η 39χρονη, υπογραμμίζοντας την αθωότητα της αναφέρθηκε εκτός των άλλων στις δύσκολες στιγμές που βιώνει προσπαθώντας να αποδείξει την μη ανάμειξη της στην δολοφονία του καρδιολόγου προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει τις απαιτούμενες λεπτές ισορροπίες προκειμένου να σταθεί δυνατή και να εξηγήσει την αλήθεια στο παιδί της, προστατεύοντας το.

«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε και τι πιστεύουν όσοι με κατηγορούν. Με ενδιαφέρουν μόνο αυτοί που με στήριξαν και πίστεψαν από την αρχή στην αθωότητα μου» Δηλώνει η χήρα, αναφέροντας παράλληλα το μέγεθος της ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και βοήθειας, με το παιδί της, που λαμβάνει από την μητέρα της.

Η κατηγορούμενη σύμφωνα με δηλώσεις της, νιώθει συγκλονισμένη από τον χαμό του συζύγου της.

Παράλληλα, εκφράζει την απογοήτευση της όσον αφορά την συμπεριφορά της αδερφής του καρδιολόγου η οποία όπως υποστηρίζει διεκδίκησε την επιμέλεια του παιδιού της προκειμένου να έχει οικονομικά οφέλη από την περιουσία του θανόντος.

«Εγω ωστόσο αποποιήθηκα του κληρονομικού δικαιώματος» τονίζει η χήρα.

Αναφερόμενη στον δολοφόνο του συζύγου της πάντως υπογραμμίζει πως πλέον το μόνο πράγμα που νιώθει για αυτόν είναι μίσος.

«Μου κατέστρεψε την οικογένεια μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν ικανός για κάτι τέτοιο, αλλιώς θα τον είχα εμποδίσει.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook