Kρήτη | Γύρισαν… την πλάτη στον Βασίλη Κικίλια οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου | Photos

kρήτη-γύρισαν-την-πλάτη-στον-βασίλη-κ-481439

Μετά τη «θερμή» υποδοχή που επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ στον υπουργό Υγείας, σειρά είχε το Σάββατο το προσωπικό του νοσοκομείου Ρεθύμνου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του. Με την άφιξη του Βασίλια Κικίλια στο νοσηλευτικό ίδρυμα γιατροί και εργαζόμενοι του νοσοκομείου του… γύρισαν την πλάτη σε μια κίνηση διαμαρτυρίας.

Ο υπουργός έφτασε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο όπου ακολουθεί συνάντηση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με την παρουσία της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Λένας Μπορμπουδάκη, του βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Ανδρέα Ξανθού, της διοίκησης του νοσοκομείου, φορέων και άλλων.

Τα προβλήματα του νοσοκομείου είναι συσσωρευμένα το τελευταίο διάστημα με το προσωπικό να κάνει λόγο για έναν καθημερινό αγώνα διαρκείας για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες.

Μόλις πριν τρεις μέρες το neakriti.gr ανέδειξε την απίστευτη ταλαιπωρία για δύο ηλικιωμένες Ρεθυμνιώτισσες, που μεταφέρθηκαν στο ΤΕΠ, και παρέμειναν παραμένουν σε φορεία στους διαδρόμους τους ιδρύματος καθώς δε γίνονταν αποδεκτές για εισαγωγή στην Παθολογική Κλινική.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook