Κρήτη | Γνωστός δικηγόρος παραλίγο να πέσει θύμα απάτης – Η περιγραφή του για τον «τραπεζικό υπάλληλο»

κρήτη-γνωστός-δικηγόρος-παραλίγο-να-π-1121127

Σε αντίθεση με τις διαρρήξεις που παρουσίασαν πτωτική τάση, οι απάτες το τελευταίο διάστημα που δεν είχε επιβληθεί η καραντίνα, παρουσίασαν ανοδική πορεία στο νομό Ηρακλείου, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν αστυνομικοί.

Ο γνωστός δικηγόρος του Ηρακλείου κ. Μάνος Καλλέργης μιλώντας στο Creta24 θέλει να ενημερώσει τον κόσμο για ένα περιστατικό απόπειρας απάτης που έτυχε στον ίδιο πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του, ένα πρωινό χτύπησε το κουδούνι του γραφείου του. Ανοίγοντας ένας άνδρας γύρω στα 45 με 50 του συστήθηκε ως υπάλληλος τράπεζας που ήθελε να κάνει μία μέτρηση στο POS που διαθέτει το δικηγορικό γραφείο του κ. Καλλέργη.

«Από την πρώτη στιγμή τόσο σε εμένα όσο και στην κόρη μου δε μας φάνηκε ότι είναι υπάλληλος της συγκεκριμένης τράπεζας . Από την άλλη όμως έχουμε το μηχάνημα αυτού του τραπεζικού καταστήματος. Είχε κρεμασμένη στο λαιμό του κάτι σαν επαγγελματική κάρτα που δεν προσέξαμε τι έγραφε. Κάποια στιγμή και πριν κάνει χρήση ενός μηχανήματος που είχε και ήθελε να μετρήσει το POS του γραφείου, του ζητήσαμε να μας δείξει κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι είναι τραπεζικός υπάλληλος και είναι όντως μέλος κάποιου συνεργείου του τραπεζικού ιδρύματος που έχει βγει για το λόγο αυτό. Εκείνος μας είπε ότι έχει τα σχετικά χαρτιά στη μηχανή και είπε ότι θα κατέβει να τα πάρει για να μας τα φέρει. Έφυγε από το γραφείο και δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά», αναφέρει ο γνωστός Ηρακλειώτης δικηγόρος.

Ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία, έδωσε περιγραφή του «υπαλλήλου» της τράπεζας σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, όμως δεν εντοπίστηκε. Παράλληλα επικοινώνησε με την τράπεζά του και τον διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν στείλει κανένα υπάλληλό τους και πως δεν κάνουν αυτού του είδους τις μετρήσεις και τους ελέγχους.

«Πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο θα έπαιρνε χρήματα με τα μηχανήματα που είχε μαζί του. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στις μέρες μας» καταλήγει.

creta24.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook