Κρήτη | Γνώριμος στις αρχές ο «πολυμήχανος» με την κοκαΐνη στον… θερμοσίφωνα – Τον είχαν ξαναπιάσει πριν 3 χρόνια

κρήτη-γνώριμος-στις-αρχές-ο-πολυμήχα-1422194

Απολογείται, σήμερα Πέμπτη, 14 Απριλίου ο 47χρονος Ρεθυμνιώτης που έκρυβε σημαντική ποσότητα κοκαΐνης σε θερμοσίφωνα. Πρόκειται για παλιό γνώριμο των διωκτικών αρχών, που καθώς φαίνεται πως δεν συνετίστηκε, αφού συνέχισε ανενόχλητος την δράση του. Μία δράση όμως, που τον ήθελε να εξακολουθεί να διοχετεύει στην τοπική αγορά «σκληρά» ναρκωτικά και εν προκειμένω κοκαΐνη, τα οποία του επέφεραν κέρδη πολλών χιλιάδων ευρώ (δείτε εδώ).

Ειδικότερα, ο 47χρονος χθες για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια, έπεσε ξανά στα χέρια των διωκτικών αρχών, καθώς εντοπίστηκαν 360 γραμμάρια κοκαΐνης από της αστυνομικές αρχές στο πάνω μέρος του θερμοσίφωνα του σπιτιού του από το οποίο διέρχονται μόνο τα καλώδια της ηλεκτρικής συσκευής, σημαντική ποσότητα κοκαΐνης τοποθετημένη σε μικρές αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Πιο αναλυτικά, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, εδώ και καιρό αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους, είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο 47χρονος συνέχιζε ακάθεκτος την δράση του. Έτσι χθες οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε δρόμο της πόλης, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Ποσότητες κοκαΐνης σε ξύλινα δοκάρια

Σημειώνεται ότι στις 12 Απριλίου 2019 οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών είχαν κάνει «φύλλο και φτερό» το κατάστημα που διατηρεί μαζί με συγγενικό του πρόσωπο στην παλιά πόλη, εντοπίζοντας μεταξύ άλλων καλά κρυμμένα στα ξύλινα δοκάρια της οροφής του κτίσματος που χρησιμοποιείτο ως αποθήκη, ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους ενός κιλού και 322 γραμμαρίων σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες. Ο 47χρονος σήμερα άνδρας, είχε δικαστεί πρωτόδικα και μάλιστα του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Στην παρούσα φάση κατηγορείται και πάλι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών που είναι σε βαθμό κακουργήματος, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές, όπου ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook