Κρήτη | «Γιατρός» – αρνήτρια της μάσκας «σήκωσε στο πόδι» το αστυνομικό μέγαρο

κρήτη-γιατρός-αρνήτρια-της-μάσκα-1184207

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όταν μία γυναίκα που δήλωνε «γιατρός» και είναι αρνητής της μάσκας, συνελήφθη για διατάραξη υπηρεσίας καθώς μετέβη στο κτίριο δίχως να τηρεί τα μέτρα προστασίας κατά του κορoνοϊού ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δημιούργησε και φασαρία!

Η γυναίκα περίπου 50 ετών είχε πάει στην Τροχαία για να παραλάβει την βεβαίωση προστίμου, που της είχε επιβληθεί στις 14 Φεβρουαρίου επειδή και πάλι δεν φορούσε μάσκα. Φτάνοντας στα γραφεία της Τροχαίας – μη φορώντας μάσκα – δημιούργησε απίστευτη φασαρία καθώς έλεγε ότι η μάσκα αλλά ούτε και το εμβόλιο προστατεύουν από τον κορωνοϊό. Οι πολίτες που βρισκόταν στο Αστυνομικό Μέγαρο και τηρούσαν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας, παρακολουθούσαν την 50χρονη σαστισμένοι.

Η προαναφερόμενη συνελήφθη αφού της επιβλήθηκε ξανά πρόστιμο των 300 ευρώ, οδηγήθηκε στα κρατητήρια και αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες μετά ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα.

creta24.gr 

4 thoughts on “Κρήτη | «Γιατρός» – αρνήτρια της μάσκας «σήκωσε στο πόδι» το αστυνομικό μέγαρο

  1. Συνεληφθη με ποιο δικαιωμα ρε ζωα;
    Προσκυνημενα ζωα του κερατα, δε σας εφτανε το προστιμο που της βαλατε ρε ξεφτιλες;
    Κουτσαβακια του κουλη, αντι να ξυπνησετε και να αρχισετε να προστατευετε τους πολιτες απο τη χουντα οπως δωσατε ορκο καποτε, ταλαιπωρειτε και τιμωρειτε τους λιγους που απεμειναν με εγκεφαλο να λειτουργει.
    Ξεφτιλες.
    Ζωα!

  2. Τους χάλασε τον ημερήσιο κοπροσκιλιασμό μέσα στο ‘μέγαρο’ , μάλλον πήγε την ώρα που είχε σκάσει ο φρέσκος παγωμένος fredo και είχε βάλει και καμοιά πεντάρα paysafe στο στοίχημα οποτε τους την χάλασε η άλλη κ την γράψανε,
    να ειδοποιείτε βρε και εσείς όταν θα πάτε , η μάλον να μήν πηγαίνετε την ώρα που τα ξύνουν πριν βγούν έξω να γράψουν μπούρδες στον κόσμο δηλαδη καθόλου….

  3. Δικαιο εχει η κυρια. Ουτε η μασκα βοηθαει και ουτε και το εμβολιο. Αντε ομως να αποδειξεις κυρια μου οτι δεν εισαι ελεφαντας στο παρακρατος παραλογου που ζουμε. Πηγα προχθες στο αστ. μεγαρο χανιων για δουλειες. Η αστυνομικινα με κρατησε εξω απο το κτιριο με τα χαρτια μου στο χερι και ολη η δουλεια στο ποδι, ορθιοι ουτε καν σε εναν παγκο. Μα καλα -της λεω- γιατι εξω, αφου φοραμε μασκα, και γυρναει και μου λεει η κυρα-μπατσινα «γιατι οι μασκες δεν κανουν τιποτα και δεν ξερουμε τι κουβαλατε ολοι σας»…
    καταλαβατε τωρα παιδακια;;;

  4. Το καλύτερο είμαι μια απόλυση σε γιατρό που δεν φοράει μάσκα με συνοπτικές διαδικασίες. Και κοινωφελή εργασία να σκουπίζει το νοσοκομείο τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook