Κρήτη | «Φύλλο & φτερό» ξανά το ναρκω-πλοίο με τους επτά τόνους κάνναβης

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Λιμάνι της Αγίας Γαλήνης, έπειτα από την πληροφόρηση ότι στο ρυμουλκό πλοίο με ονομασία «Andreas», στο οποίο το Δεκέμβριο του 2017 είχαν βρεθεί – περίπου – 7 τόνοι κάνναβης, σε μορφή σοκολάτας, υπάρχει επιπλέον ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού Σώματος, έχουν αποκλείσει το λιμάνι της Αγίας Γαλήνης, ενώ στο σημείο επιχειρεί και κλιμάκιο Λιμενικών από την Αθήνα.

Οι άνδρες του Λιμενικού κάνουν «φύλλο και φτερό», κάθε σημείο και πιθανή νέα κρύπτη του πλοίου, με ασφαλείς πληροφορίες να αναφέρουν πως ήδη υπάρχει μεγάλη ποσότητα ευρημάτων, χωρίς όμως να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

Και όλα αυτά λίγο προτού το πλοίο αποπλεύσει, καθώς έχει ήδη γίνει η σχετική δημοπρασία και το πλοίο επρόκειτο να φύγει από την Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι, το Δεκέμβριο του 2017 στο εν λόγω πλοίο, οι Αρχές είχαν ανακαλύψει 7 τόνους κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας με την αξία τους να υπολογίζεται στα 70 με 80 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, τότε, τα ναρκωτικά είχαν αποθηκευτεί σε αμπάρι του ρυμουλκού όπου είχε γίνει ηλεκτροσυγκόλληση προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτά. Η κρυψώνα είχε, επιπλέον, σκεπαστεί με βαρέλια και μάλιστα πάνω από τα βαρέλια υπήρχαν βρεγμένα σακιά με πιπέρι και καφέ, προκειμένου να είναι ακόμη δυσκολότερη η ανεύρεσή τους.

Πηγή: neakriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ