Κρήτη | Φρίκη δίχως τέλος για την 16χρονη – Πριν από τον πατέρα την είχε κακοποιήσει και ο πατριός

κρήτη-φρίκη-δίχως-τέλος-για-την-16χρονη-8-1251186

Έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια της μητέρας της και του συντρόφου της. Επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα της όμως η μοίρα έμελλε να της δείξει ξανά το σκληρό της πρόσωπο.

Ο λόγος για την 16χρονη κοπέλα στο Ηράκλειο η οποία χθες βράδυ δέχτηκε χτυπήματα από τον ίδιο της τον πατέρα μετά από έντονη, όπως φαίνεται, διαφωνία που είχαν. Ο 52χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Ηρακλείου, δικάστηκε στο αυτόφωρο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 25 μηνών με τριετή αναστολή κάτι που σημαίνει ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Η 16χρονη κοπέλα δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνει τη βία μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με το ekriti.gr πρόκειται για την ίδια κοπέλα που πριν από μερικά χρόνια έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια της μητέρας της και του πατριού της σε χωριό του Ηρακλείου.

Η ανήλικη μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή της, βίωναν για αρκετούς μήνες την κακοποίηση από την ίδια τους τη μητέρα και τον σύντροφό της. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί πριν από περίπου 5 χρόνια όταν η ανήλικη μαζί με τις τρεις αδελφές της (ολες ανήλικες) μετακόμισαν στο σπίτι του συντρόφου της μητέρας τους. Εκεί σύμφωνα με τα όσα είχαν καταθέσει τότε, ξεκίνησε το δράμα τους.

Κατέθεσαν ότι ο πατριός τους και η μητέρα τους τις κλείδωναν στο δωμάτιο και τις άφηναν νηστικές ενώ τις ανάγκαζαν να κάνουν μπάνιο μπροστά σε δύο φίλους του ζευγαριού. Η υπόθεση εκδικάστηκε ακριβώς πριν από ένα χρόνο με τη μητέρα και τον σύντροφό της να κρίνονται ένοχοι. Συγκεκριμένα στη μητέρα το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης επτά ετών και πέντε μηνών και στο σύντροφο της 8,5 έτη. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του αφού η ποινή δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook