Κρήτη | Φωτογραφία του πατέρα του από το 1963 έλαβε ως δώρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

κρήτη-φωτογραφία-του-πατέρα-του-από-το-1424026

Ένα πρωτότυπο και απρόσμενο δώρο δέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα Σάββατο (16/4) στο Ηράκλειο για την κήρυξη των εργασιών του 2ου Προσυνεδρίου της Ν.Δ.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που έχει τραβηχτεί το 1963, κατά την διάρκεια επίσκεψης του αειμνήστου πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κατά την διάρκεια της οποίας είχε εξαγγείλει την ίδρυση του Περιφερειακού Ιατρείου Κορφών.

Το συναισθηματικής αξίας δώρο προσέφερε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της κοινότητας Κορφών του δήμου Μαλεβυζίου κ. Κωστής Φαραζάκης, συνοδευόμενο κι από μια μαντινάδα:

«Kαλά κρατείς στη χώρα μας Κυριάκο το τιμόνι

σαν την ακλή ανυφαντού που φαίνει το στημόνι».

4 thoughts on “Κρήτη | Φωτογραφία του πατέρα του από το 1963 έλαβε ως δώρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑΠΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑΡΘΟΥΝΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΓΛΥΦΤΗ.

  2. Συνονόματε σε ποια φωτογραφία αναφέρεσαι; Σ’ αυτήν που έδωσε ο περίγυρος βουλευτού της ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ την εποχή εκείνη, στην Αυριανή; Εγώ δεν ξέρω τίποτε για το «φόνο». Ο θείος του μου το είχε πει κάποτε, ο Θεός να τον συγχωρέσει…. Αλήθεια ή ψέματα δεν ξέρω. Πάντα όμως δεν τα πήγαιναν καλά. Ούτε και τώρα.
    Ασ’ τους να γίνουν μαλλιά κουβάρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook