Κρήτη | Φορτηγάκι τράκαρε με αυτοκίνητο σε δρόμο καρμανιόλα – Τρείς τραυματίες

κρήτη-φορτηγάκι-τράκαρε-με-αυτοκίνητ-1573566

Μέσα σε πυκνό σκοτάδι, υπό διαρκή βροχή, τα σωστικά συνεργεία ανασύρουν τους τρείς τραυματίες από τα οχήματα που συγκρούστηκαν στη μέση του δρόμου – καρμανιόλα. Την Επαρχιακή οδό Σκαλανίου Πεζών, ένα δρόμο όπου αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες, χωρίς ωστόσο να διαθέτει στοιχειώδεις υποδομές που να περιορίζουν τις συνέπειες των τροχαίων.

Το ατύχημα με τρεις συνολικά τραυματίες σημειώθηκε περίπου στις 17:00 το απόγευμα. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από την Τροχαία τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είδε το προπορευόμενο φορτηγάκι να φεύγει από την πορεία του και να βρίσκεται κάθετα στη μέση του δρόμου, με τον ίδιο να προσπαθεί να κόψει το τιμόνι για να μην συγκρουστεί με την καμπίνα του οχήματος στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα.

Διαγράφοντας τρελή πορεία το φορτηγάκι κατέληξε στο πρανές και το ΙΧ στη μέση του δρόμου που δεν διαθέτει στηθαίο, με συνέπεια αν περνούσε άλλο όχημα να μετρούσαμε μία ακόμη τραγωδία.

Εκτός από την έλλειψη του διαχωριστικού στηθαίου το οποίο θα μπορούσε να αποσοβήσει τον κίνδυνο εμπλοκής και άλλων οχημάτων.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί και η έλλειψη φωτισμού στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το τροχαίο.

Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε σταθερή και ελεγχόμενη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ για τις πρώτες βοήθειες

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook