Κρήτη | Εξιτήριο για τον 48χρονο ναυτικό που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

κρήτη-εξιτήριο-για-τον-48χρονο-ναυτικό-1025514

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Ρεθύμνου παίρνει μετά από 5 ημέρες νοσηλείας στην ειδική κλινική όπου νοσηλευόταν με πνευμονία, ο 48χρονος ναυτικός από χωριό δυτικού Ρεθύμνου που ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Ο 48χρονος θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στο σπίτι, ενώ τα τελευταία 24ωρα η κλινική εικόνα ασθενούς ήταν πολύ καλή. Ο πυρετός υποχώρησε και η κατάστασή του βελτιώθηκε αισθητά.Oι ηλικιωμένοι γονείς 48χρονου όπως έδειξαν οι εξετάσεις, ήταν αρνητικοί στον ιό.

15 κρούσματα στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι O 48χρονος απασχολούνταν επαγγελματικά ως μέλος πληρώματος σε πλοίο της γραμμής Χανιά – Πειραιά.

Επρόκειτο για το 15ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κρήτη και το δεύτερο στο νομό Ρεθύμνου. Ένας 58χρονος ιερέας, το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Ρέθυμνο.Ο ίδιος είναι πολύ καλά στην υγεία του και έγινε ιχνηλάτηση στο περιβάλλον του ωστόσο δεν βρέθηκαν κρούσματα.

Αρνητική στον κορωνοϊό η 63χρονη

Μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη έγινε γνωστή αναφορικά με την υγεία της 63χρονης από την Αργεντινή που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί πραγματοποίησαν επαναληπτικό τεστ στην 63χρονη με καταγωγή από την Αργεντινή, επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου το οποίο έδειξε αρνητικό αποτέλεσμα.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook