Κρήτη | Έξι κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε τεστ του ΕΟΔΥ – Έντονη ανησυχία

κρήτη-έξι-κρούσματα-κορονοϊού-εντοπί-1146930

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές μετά τα κρούσματα στο Παλαίκαστρο Σητείας και ασθενείς με κορoνοϊό που οδηγήθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Στην περιοχή διενεργήθηκαν από τις ΚΟΜΥ rapid tests σε κατοίκους για να διαπιστωθεί, εάν και κατά πόσο, υπάρχει διασπορά του ιού.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη που μίλησε στο neakriti.gr «μέχρι το μεσημέρι είχαν διενεργηθεί 80 τεστ και εντοπίστηκαν 6 θετικά κρούσματα. Αν και είναι θέμα της πολιτικής προστασίας να αξιολογήσει τα αποτελέσματα, θεωρείται υψηλός αριθμός κρουσμάτων. Επισκέφθηκα κι εγώ το Παλαίκαστρο, συνομίλησα με τους κατοίκους και τους επιστήσαμε την προσοχή. Από εκεί και πέρα ο δήμος επικουρικά βοηθάει στη διαδικασία, είναι θέμα πολιτικής προστασίας για τις περαιτέρω κινήσεις».

Από τα αποτελέσματα των τεστ θα διαμορφωθεί μια ενδεικτική εικόνα για την περιοχή για να γνωρίζουν αρχές και κάτοικοι την πραγματική διάσταση της κατάστασης.

Πηγή: neakriti.gr

One thought on “Κρήτη | Έξι κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε τεστ του ΕΟΔΥ – Έντονη ανησυχία

  1. κατα τα αλλα πρασινες ζωνες και μπουρδες! στα χανια ο κορονοιος εχει μπει στο δημοτικο γεροκομειο να προσεξουμε ολοι μας στις σερες κ θεσαλονικη ηταν πρασινες και ολοι διναν συνγχαρηυηρια ενα μηνα μετα εγινε το ελα να δεις ρουσματα υπαρχουν και πολλες φορες μια σπιθα ειναι αρκετη για μια πυρκαγια προσοχη προσοχη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook