Κρήτη | Έβαλε κόσμο χωρίς πιστοποιητικά και τον έκλεισαν – Πρόστιμα και σε πελάτες, ιδιοκτήτες και υπαλλήλους

κρήτη-έβαλε-κόσμο-χωρίς-πιστοποιητικ-1152649

Για 15 μέρες θα παραμείνει κλειστό ένα καφενείο στο Ηράκλειο, καθώς το Σάββατο, σε έλεγχο που πραγματοποίησε η αστυνομία, εντοπίστηκε να έχει επιτρέψει την είσοδο σε εσωτερικό χώρο, σε πέντε πελάτες που δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ οι πελάτες θα πληρώσουν από 300 ευρώ ο καθένας.

Ακόμα, στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, δύο σε εργαζόμενους και ένα σε ιδιοκτήτη καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ δέχθηκε πρόστιμο 500 ευρώ γιατί θαμώνες μέσα κάπνιζαν, ενώ άλλα δύο πρόστιμα των 500 ευρώ δέχθηκαν δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος γιατί είχαν σταχτοδοχεία σε εσωτερικό χώρο.

Στα Χανιά, επιβλήθηκαν τέσσερα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων το ένα σε οδηγό λεωφορείου, ένα σε υπάλληλο κομμωτηρίου και δύο σε πελάτες εστιατορίου.

Στο Ρέθυμνο, είχαμε επίσης τέσσερα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων τα τρία σε καφετέριες και ένα σε οβελιστήριο.

zarpanews.gr

One thought on “Κρήτη | Έβαλε κόσμο χωρίς πιστοποιητικά και τον έκλεισαν – Πρόστιμα και σε πελάτες, ιδιοκτήτες και υπαλλήλους

  1. και περιμένουμε τους τουρίστες…ποιος θα χει πιστοποιητικό από τη στιγμή που έχει καταργηθεί σχεδόν σε όλες τις χώρες;;;Θα κάνουν ραπιντ κάθε 2 μέρες;Για να σοβαρευτούμε λιγάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook