Κρήτη | Έβαλε φωτιά στην επιχείρηση του κουμπάρου του!

κρήτη-έβαλε-φωτιά-στην-επιχείρηση-του-1244136

Μπροστά στο κέρδος, οι φιλίες και οι κουμπαριές πάνε… περίπατο! Αυτό απέδειξε ένας άνδρας από χωριό της Μεσαράς στο Ηράκλειο, ο οποίος φέρεται ότι έβαλε φωτιά στην επιχείρηση ενός παιδικού του φίλου και κουμπάρου του με τον οποίο ήταν ανταγωνιστές στον επαγγελματικό τομέα!

Ο εμπρηστής καταγράφηκε πριν από λίγες ημέρες από δύο κάμερες κλειστού κυκλώματος, τη στιγμή που έβαζε φωτιά σε έναν κάδο απορριμάτων μπροστά στο σούπερ μάρκετ του στενού του φίλου το οποίο λειτουργεί και ως καφέ, με τις φλόγες να φτάνουν στην τέντα του καταστήματος καταστρέφοντάς την! Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης πρόλαβε την τελευταία στιγμή να ρίξει νερό πριν εκραγούν έξι φιάλες υγραερίου που είχε αποθηκεύσει στο σημείο, πάνω από το οποίο βρίσκεται το σπίτι του!

Ο δράστης είχε καταγραφεί να διαφεύγει με ένα μοτοποδήλατο και ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που ερευνούσαν τον εμπρησμό. Μάλιστα, τον κάλεσαν στο κινητό του ζητώντας του να εμφανιστεί για να καταθέσει, ωστόσο εκείνος δεν συμμορφώθηκε στα όρια του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook