Κρήτη | Έτρεχε και δεν έφτανε το ΕΚΑΒ – Δύο ακόμα τροχαία μέσα στην νύχτα

κρήτη-έτρεχε-και-δεν-έφτανε-το-εκαβ-δ-1455328

Τρία τροχαία σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής 29 Ιουλίου, στους δρόμους της Κρήτης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τρία άτομα, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 στο Κοκκίνη Χάνι, όπου ένας 52χρονος άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγα λεπτά αργότερα, καταγράφηκε ακόμη ένα περιστατικό με έναν 22χρονο άνδρα (δείτε ΕΔΩ). Ο νεαρός οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί ελαφρά. Το περιστατικό σημειώθηκε στο δρόμο από Άγιο Νικόλαο προς Ελούντα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 22χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και από εκεί στο Βενιζέλειο.

Το τρίτο τροχαίο έλαβε χώρα στις 05:00 το πρωί της Παρασκευής, στην οδό Ηροδότου έξω από την εκκλησία της Παναγίας Καμαριανής. Η σύγκρουση έγινε μεταξύ δύο αυτοκινήτων, η οποία είχε ως αποτέλεσμά τον τραυματισμό ενός 21χρονου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 21χρονο με ελαφρά τραύματα.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook