Κρήτη | Έτρεχαν με την «ψυχή στο στόμα» να προλάβουν την πτήση τους…

κρήτη-έτρεχαν-με-την-ψυχή-στο-στόμα-1152555

Μετ’ εμποδίων και κυριολεκτικά με την «ψυχή στο στόμα» κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους τέσσερις αναπληρώτριες δασκάλες του Ρεθύμνου, οι οποίες είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν το απόγευμα της Κυριακής μέσω του αεροδρομίου Χανίων.

Και ενώ οι τέσσερις γυναίκες είχαν κλείσει προ ημερών τα εισιτήρια τους με συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία και μάλιστα είχαν εκδώσει και εισιτήριο από το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου με προορισμό το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης», τελικά, όταν έφτασαν στον σταθμό του ΚΤΕΛ ενημερώθηκαν ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο του λεωφορείου, ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η μία εκ των τεσσάρων γυναικών που η πτήση της ήταν νωρίς το απόγευμα, αναγκάστηκε να πληρώσει ταξί για να φτάσει έγκαιρα στο αεροδρόμιο Χανίων, ενώ οι υπόλοιπες τρεις επρόκειτο να μεταβούν στον αερολιμένα με επόμενο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ. Ωστόσο, αυτό αφού ενόχλησε ιδιαίτερα τις γυναίκες ήταν πως δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα από το ΚΤΕΛ δυτικής Κρήτης για την αλλαγή που προέκυψε στο δρομολόγιο του λεωφορείου από την πόλη του Ρεθύμνου προς το αεροδρόμιο Χανίων.

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του ΚΤΕΛ Δυτικής Κρήτης, Γιώργο Χατζηδάκη, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς το αεροδρόμιο Χανίων καταρτίζονται πάντα με βάση τις πτήσεις των αεροπορικών εταιριών και πρόσθεσε πως οποιαδήποτε αλλαγή προκύπτει στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην τροποποίηση του προγράμματος των πτήσεων.

Ο κ. Χατζηδάκης μάλιστα συνιστά στο επιβατικό κοινό, που έχει εκδώσει εισιτήριο για να μετακινηθεί με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και δη προς τον αερολιμένα Χανίων, να ελέγχει τουλάχιστον ένα 24ωρο πριν την ιστοσελίδα του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου στην οποία αναρτώνται τυχόν αλλαγές των δρομολογίων του.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook