Κρήτη | Ετοιμάζονται ριζικές παρεμβάσεις με ευρωπαϊκά κονδύλια

κρήτη-ετοιμάζονται-ριζικές-παρεμβάσ-783301

Επιτόπια αυτοψία στο καταφύγιο Στροβίλι του Οροπεδίου Λασιθίου στα 1.533 μέτρα ύψος, πραγματοποίησαν σήμερα ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, στελέχη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Χαράλαμπο Αντωνακάκη, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Στρατάκης, ο πρόεδρος του ΕΟΣ Λασιθίου Γιάννης Σπυριδάκης και ο συνεργάτης του δημάρχου Νίκος Ανυφαντάκης. Η επίσκεψη-αυτοψία στο καταφύγιο που δημιουργήθηκε το 1992, έγινε στο πλαίσιο της πλήρης ανακαίνισης και νέου εξοπλισμού στο χώρο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LEADER/CLLD.

Επίσης αυτοψία έγινε στο «Παπαδάκειο» δημοτικό σχολείο Ψυχρού το οποίο ίδρυσε το 1858 ο μέγας Εθνικός Ευεργέτης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνιος Φ. Παπαδάκης. Στον χώρο βρέθηκαν ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Νομού Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Χαράλαμπος

Αντωνακάκης, τα στελέχη της Αναπτυξιακής, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ψυχρού Γιάννης Μανωλόπουλος και ο γραμματέας Μανόλης Χρονάκης. Στο τέλος της επίσκεψης η αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε το καταφύγιο και το «Παπαδάκειο»

έκανε στάση στο παραδοσιακό μιτάτο του πρώην Δημάρχου Γιώργου Μηλιαρά-στο οροπέδιο του Λιμνάκαρου- ο οποίος πρόσφερε απλόχερα φιλοξενία με παραδοσιακά εδέσματα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook