Κρήτη | Εθνική επέτειος με… «παρέλαση» σκουπιδιών

κρήτη-εθνική-επέτειος-με-παρέλαση-1657789

Με εικόνες όπως αυτές που «γιόρτασε» το Ηράκλειο την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, και σε πολλά σημεία της πόλης τα σκουπίδια ήδη έχουν σχηματίσει… λοφίσκους!

Υπενθυμίζεται ότι από το απόγευμα της Παρασκευής ομάδα συμβασιούχων του δήμου αποφάσισε να προχωρήσει σε κατάληψη του δρόμου που οδηγεί στο χώρο όπου στεγάζεται η υπηρεσία καθαριότητας!

Αφορμή ήταν τα όσα προηγήθηκαν ως προς την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι εργαζόμενοι, οι οποίοι – με βάση τα όσα έγιναν γνωστά παραμένουν στις θέσεις τους με προσωρινές διαταγές, και θα πρέπει να καταθέσουν σχετικά υπομνήματα για να αποδείξουν όσα υποστηρίζουν, έως την 1η Απριλίου. Η οριστική απόφαση αναμένεται τον επόμενο ένα – ίσως και δύο – μήνες.

Η εξέλιξη αυτή δεν τους ικανοποίησε και προχώρησαν στην κατάληψη της μάντρας του Δήμου, μη επιτρέποντας την πρόσβαση άλλων εργαζομένων ώστε να γίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων.

Το κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Ν. Ηρακλείου

«Μετα τις αρνητικές αποφάσεις περι αναβολης ασφαλιστικών των εργαζομενων στο Δημο Ηρακλειου 24/3/2023, ο Σύλλογος καθαριότητας και εργατοτεχνιτων Δημου Ηρακλειου, η ΠΟΕ -ΟΤΑ, ο συλλογος εργαζομενων Δημου Ηρακλειου ο συλλογος εργαζομενων ΟΤΑ νομου Ηρακλειου και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλειου καλει ολους τους εργαζομενους του σε ΑΝΟΙΧΤΗ γενική συνέλευση στις 27/3/2023 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρο Ηρακλείου και ώρα 17.00.

Καλει και τους συναδέλφους με σύμβαση ΟΑΕΔ και σύμβαση covid όπως και τους συμβασιούχους της Περιφερειας Κρήτης για ενημερωση της καταστάσεως και για να παρθούν οι επόμενες αποφάσεις των συνδικάτων. Η παρουσία σας κρίνεται επιτακτική»

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook