Κρήτη | Έργο αξίας 1.500.000 ευρώ για αποκατάσταση δρόμου υπέγραψε ο Αρναουτάκης

Το έργο της συντήρησης του επαρχιακού δρόμου από το Νικηθιανό έως το Βρουχά Αγίου Νικολάου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ και θα εξελιχθεί στα τμήματα από Πάνω Ελούντα – Πινές – Φουρνή – Καστέλι Νικηθιανό και Φουρνή – Δωριές – Καρύδι.

Με την συντήρηση των παραπάνω δρόμων θα εξυπηρετηθεί πλήθος οικισμών του Μεραμπέλλου που εμφανίζονται σημαντικές φθορές στο οδόστρωμα και σε μεγάλο μήκος.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη χρηματοδότηση μελέτης για το σύνολο του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου του Λασιθίου και σύνταξη προτάσεων σχετικά με έργα βελτίωσης της παρεχόμενης οδικής ασφάλειας στα διερχόμενα οχήματα.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση του υπό εκτέλεση έργου ασφαλτόστρωσης των κυριότερων δρόμων του Σχίσματος Ελούντας. Οι ασφαλτικές εργασίες έχουν ήδη ολοκληρωθεί και απομένουν εργασίες σήμανσης (πινακίδες, διαγράμμιση κλπ). Τέλος, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση την αποκατάσταση τοπικών ζημιών και καθαρισμούς τάφρων στα όρια του οικισμού Μακρυλιάς.

Στην υπογραφή παραβρέθηκε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ