Κρήτη | Εργαζόμενοι καταγγέλλουν τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ για απαξιωτική συμπεριφορά

κρήτη-εργαζόμενοι-καταγγέλλουν-τον-δ-1276327

Για απαξιωτική συμπεριφορά καταγγέλλουν τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, εργαζόμενοι του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διοικητής αρνείτο να μπει στο χώρο της συνέλευσης, επικαλούμενος την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ.

Πιο αναλυτικά, η καταγγελία του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε την απαξιωτική συμπεριφορά του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ απέναντι στα νεοκλεγμένα μέλη του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων στην συνάντηση που είχαμε αιτηθεί με την διοίκηση, τους διευθυντές των υπηρεσιών και το επιστημονικό συμβούλιο του νοσοκομείου.

Η συνάντηση είχε αιτηθεί από εμάς για να θέσουμε ζητήματα που αφορούν εργασιακά θέματα και μέτρα προστασίας εργαζομένων και ασθενών. Ο διοικητής όμως, ενώ προσήλθε, αρνήθηκε να γίνει η συνάντηση αν δεν αποχωρούσαν ορισμένα μέλη του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων, με δήθεν πρόσχημα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μάλιστα δεν δέχτηκε την μεταφορά της συνάντησης σε μεγαλύτερο χώρο του νοσοκομείου που δεν τίθεται θέμα υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αν θεωρεί η διοίκηση ότι με πρόσχημα τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα αποφύγει τις απαντήσεις στους εργαζόμενους, κάνει λάθος! Θα μας βρει απέναντι της με κινητοποιήσεις.»

zarpanews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook