Κρήτη | Έρχεται το Matala Street Painting 2023 – Πότε θα διεξαχθεί

κρήτη-έρχεται-το-matala-street-painting-2023-πότε-θα-διεξαχ-1694578

Έχεις θετική διάθεση και ομαδικό πνεύμα; Έλα να ζήσεις μια απολαυστική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα!

Γέμισε με χρώμα, αγάπη και διασκέδαση τη ζωή σου! Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Matala Beach Festival, πρώτη θέση στην καρδιά του κοινού έχει το Matala street painting!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μία εβδομάδα νωρίτερα, την Κυριακή 18 Ιουνίου διοργανώνεται το Matala Street Painting 2023. Οι δρόμοι των Ματάλων μετατρέπονται σε ένα τεράστιο καμβά όπου ζωγράφοι όλων των ηλικιών συνθέτουν τις ζωγραφιές τους, στους δρόμους που περπάτησαν οι χίπις, με έμπνευση και πολύ χρώμα! Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στους δρόμους που περπάτησαν οι χίπις, και να ξαναζωντανέψουν αυτή την αξέχαστη εποχή και διαδίδοντας μηνύματα, ειρήνης, φιλίας και αγάπης.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Matala Wall Painting στις 10 το πρωί με ελέυθερη είσοδο.

Ο θρυλικός τοίχος των Ματάλων με το διαχρονικό σύνθημα “Today is life Tomorrow never comes” θα σχεδιαστεί και θα χρωματιστεί ξανά για να διαδώσει αυτό το βαθύ

μήνυμα-υπενθύμιση ότι κάθε μέρα είναι πολύτιμη.

Στις 23, 24 & 25 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πιο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού που διοργανώνει η «Μάταλα Μονομετοχική Δήμου Φαιστού Α.Ε. σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το Δήμο Φαιστού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων Ματάλων.

Η καρδιά των φεστιβάλ στην Κρήτη, χτυπά δυνατά στο νότο και το φετινό φεστιβάλ δεν θα μοιάζει με τα παλιά. Οι προετοιμασίες προχωρούν πυρετωδώς και το 10 ο φεστιβάλ θα είναι επετειακό και με πολλές εκπλήξεις, παράλληλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και δράσεις για τα παιδιά!

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Matala Street Painting ξεκινάνε τη Δευτέρα 29 Μαΐου στο τηλ: 6986844953 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook