Κρήτη | Επταμελής οικογένεια Αλβανών βαπτίστηκαν Χριστιανοί | Photos

κρήτη-επταμελής-οικογένεια-αλβανών-β-1277341

Ο Βλαδίμηρος Χότζα ήρθε νιόπαντρος με τη σύζυγό του πριν από 20 χρόνια στη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας. Εργάστηκε και συνεχίζει να εργάζεται σκληρά στην παραγωγή κηπευτικών.

Αρχικά σαν εργάτης γης και τώρα τελευταία σαν επαγγελματίας αγρότης, καθώς καλλιεργεί κηπευτικά σε 12 στρέμματα θερμοκήπια.

Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου ο Βλαδίμηρος Χότζα η σύζυγος του και τα 5 τους παιδιά, βαπτίστηκαν Χριστιανοί, στον Άγιο Χαράλαμπο Νέας Ανατολής Ιεράπετρας παίρνοντας την ευλογία του Θεού από τον πατέρα Αθανάσιο και τον πατέρα Εμμανουήλ.

Σε μια μέρα έκαναν τόσους πολλούς Έλληνες κουμπάρους. Ανθρώπους που μένουν στην περιοχή, γνωρίζουν την οικογένεια και προσφέρθηκαν να βαπτίσουν από ένα μέλος ο καθένας.

Είναι δεκάδες τα αιτήματα που καταθέτουν τα τελευταία χρόνια μετανάστες Αλβανικής υπηκοότητας κυρίως, που έχουν μείνει πολλά χρόνια στον τόπο μας, τον έχουν αγαπήσει και έχουν αποφασίσει να βαπτιστούν Χριστιανοί για να ακολουθούν όπως οι Έλληνες τα Χριστιανικά ήθη και έθιμα.

Όπως είπε ο «πάτερ φαμίλιας» Βλαδίμηρος Χοτζα, «ζούμε είκοσι χρόνια στην Ελλάδα. Μας αρέσει η ζωή εδώ και αποφασίσαμε να μείνουμε για πάντα μαζί με τα πέντε κορίτσια μας στην Ιεράπετρα. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να βαπτιστούμε όλοι μαζί Χριστιανοί. Κάναμε πολλούς Έλληνες κουμπάρους και μας αρέσει γιατί βάπτισαν τα παιδιά μας με μεγάλη ευχαρίστηση. Τα κορίτσια μας έχουν ηλικία 1, 7, 13, 15 και 20 χρονών».

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook