Κρήτη | Επίθεση με καυστικό υγρό – Στο μικροσκόπιο των αρχών δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση

κρήτη-επίθεση-με-καυστικό-υγρό-στο-μ-1550419

H 38χρονη βρίσκεται στη φυλακή για την επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, όμως οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό δύο ατόμων, που όπως φαίνεται ήταν συνεργοί στο έγκλημα…

Η 38χρονη που προφυλακίστηκε για την επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, υποστηρίζει ότι δεν είχε συνεργούς. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί όμως, δείχνουν ότι πιθανότατα υπήρχαν. Μια γυναίκα που έστελνε μηνύματα στον 36χρονο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να παγιδευτεί και να πάει στο ξενοδοχείο, αλλά και ένας άντρας, ο οποίος φέρεται να προμήθευσε την κατηγορούμενη με το «όπλο» της επίθεσης. Η διερεύνηση συνεχίζεται και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις, με κάποιους να προβλέπουν νέες συλλήψεις.

Πιο αναλυτικά, το δρόμο για τις φυλακές πήρε η 38χρονη που επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με το καυστικό υγρό, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ύστερα από την πολύωρη απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας, κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη ισχυρίστηκε πως το βράδυ της επίθεσης, έπεσε θύμα βιασμού από τον σύζυγό της και πως το υγρό που του έριξε δεν ήταν βιτριόλι αλλά όξινο καθαριστικό υγρό.

Μυστήριο επικρατεί την ίδια ώρα αναφορικά με την εμπλοκή τρίτου και τέταρτου προσώπου στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται μία ακόμη γυναίκα, φίλη της 38χρονης που φέρεται εκείνο το βράδυ να έστελνε μηνύματα στον 36χρονο άντρα και να τον πιέζει να πάει στο ξενοδοχείο με σκοπό να τον παγιδεύσει.

Οι δικηγόροι του θύματος έχουν ζητήσει να της ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη όπως και σε έναν άντρα που φέρεται να προμήθευσε το καυστικό υγρό στην 38χρονη. Η κατηγορούμενη πάντως υποστήριξε πως δεν υπήρχε συνεργός στα όσα έκανε και πως το καυστικό υγρό, το αγόρασε η ίδια από το διαδίκτυο.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είχα πρόθεση να αφαιρέσω την ζωή του συζύγου μου. Σε καμία περίπτωση, δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω μία τέτοια πράξη. Αυτό που έγινε, έγινε ενώ ήμουν σε άμυνα και εκείνη τη στιγμή με αυτό που μου συνέβη βρισκόμουν σε σοκ. Μετά τις απειλές του μου όρμησε και με εξανάγκασε με τη βία σε σεξουαλική πράξη παρόλο που εγώ με όλα αυτά που μου είχε πει δεν ήθελα να με ακουμπάει. Αφού με βίασε, με έβρισε χυδαία και με χτύπησε δυνατά στο κεφάλι.

Τότε εγώ σε κατάσταση πανικού και φοβούμενη ότι θα με σκοτώσει, έβγαλα από την τσάντα μου ένα μικρό βαζάκι με το καθαριστικό και το πέταξα προς το μέρος του για να σωθώ. Άρχισα να τρέχω για να του ξεφύγω. Με απειλούσε και με έβριζε. Δυστυχώς πίστεψα ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να αλλάξει και να συμβιώσουμε αρμονικά γιατί τον αγαπούσα… είχα δεχτεί βίαιες συμπεριφορές και λεκτική κακοποίηση και από αυτόν και από την οικογένειά του η οποία δεν με ήθελε δίπλα του» είπε στην απολογία της.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook