Κρήτη | Επίσκεψη Υποπρόξενου Μ. Βρετανίας στην 7η ΥΠΕ

κρήτη-επίσκεψη-υποπρόξενου-μ-βρετανί-1096030

Τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, επισκέφθηκε στο γραφείο της, η Υποπρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στην Κρήτη, Αριστέα Χουρδάκη.

Πλέον του εθιμοτυπικού χαρακτήρα της επίσκεψης, στη συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα θέματα διαβίωσης και περίθαλψης των Βρετανών τουριστών που επισκέπτονται το νησί και των Βρετανών υπηκόων που κατοικούν μόνιμα στην Κρήτη. Ειδικότερα δε, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διαχείριση των ασθενών της νόσου covid-19, από τα νοσοκομεία ευθύνης της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης.

Η Υποπρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στην Κρήτη, Αριστέα Χουρδάκη εξέφρασε την βαθιά της ικανοποίηση για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας από τις δημόσιες υγειονομικές δομές της Κρήτης. Ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Λένα Μπορμπουδάκη, για την ευαισθητοποίησή στο θέμα της περίθαλψης των Βρετανών Υπηκόων, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη της στην ετοιμότητα των νοσοκομείων της Κρήτης.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους με στόχο την παροχή συντονισμένων υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προς τους Βρετανούς υπηκόους και επισκέπτες του νησιού, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία ενίσχυσης της, σε θέματα που άπτονται του κοινού τους ενδιαφέροντος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook