Κρήτη | «Επικίνδυνο ζευγάρι» με κοκαΐνη, όπλο και σφαίρες

κρήτη-επικίνδυνο-ζευγάρι-με-κοκαΐν-957312

Συνελήφθησαν, το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης δύο αλλοδαποί (32χρονος και 31χρονη) κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (23.11.2019)  το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε η 31χρονη κατά τον χρόνο που μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών με τελικό αποδέκτη τον 32χρονο και συνελήφθησαν.

Ακολούθησε έλεγχος στην 31χρονη κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 265,4 γραμμάρια κοκαΐνης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • Πιστόλι με τον γεμιστήρα του,
  • 117 φυσίγγια και
  • κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook