Κρήτη | Έπαιζαν «μπαλοθιές» μέσα από αγροτικό – Τους μάζεψε η Αστυνομία

κρήτη-έπαιζαν-μπαλοθιές-μέσα-από-αγ-1208238

Συνελήφθησαν, χθες (18.09.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Λασιθίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου εντοπίστηκαν οι ανωτέρω ημεδαποί κατά την διάρκεια την οποία επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και προέβαιναν σε άσκοπούς πυροβολισμούς.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί.

Ακολούθησαν έλεγχοι στους ημεδαπούς και στο Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, γεμιστήρας, φυσίγγια και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook