Κρήτη | Έπαιξαν τα ρέστα τους αλλά…! Δεκάδες συλλήψεις πάνω από την πράσινη τσόχα

κρήτη-έπαιξαν-τα-ρέστα-τους-αλλά-δεκ-477958

Δεκάδες συλλήψεις την Πέμπτη στο Ηράκλειο, για παράνομο τζόγο.

Καταστήματα είχαν μετατραπεί σε χαρτοπαικτικές λέσχες, όπως προέκυψε από συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις.

Αναλυτικα:

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη, το βράδυ στο Ηράκλειο, είκοσι πέντε άτομα και συγκεκριμένα 23 ημεδαποί ηλικίας από 27 έως 48 ετών και 2 αλλοδαποί ηλικίας 20 και 22 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (19.12.2019) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε είκοσι τέσσερα (24) άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου “TEXAS POKER”, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 5.560 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου,
  • 3.749 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά,
  • 4 τράπουλες,
  • Καταγραφική συσκευή,
  • Κάμερα ασφαλείας και tηλεχειριστήριο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθησαν, χθές (19.12.2019) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, δέκα ημεδαποί ηλικίας από 22 έως 73 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (19.12.2019) το βράδυ  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 28χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε επιτραπεί σε εννέα άτομα η συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου “TEXAS POKER”, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου,
  • 230 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά και
  • τράπουλα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook