Κρήτη | Ενοχή προτείνει η Εισαγγελέας για τον πατέρα που κατηγορείται για ασέλγεια από την κόρη του

κρήτη-ενοχή-προτείνει-η-εισαγγελέας-γ-850444

Την ενοχή του κατηγορουμένου αλλά με διαφοροποιήσεις ως προς το κατηγορητήριο, πρότεινε την Παρασκευή η Εισαγγελέας της έδρας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, όπου εκδικάζεται στο Ηράκλειο η υπόθεση του άνδρα που κατηγορείται από την ίδια του την κόρη, πως την κακοποιούσε από την ηλικία των 11 ετών (δείτε ΕΔΩ).

Υπενθυμίζεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης – σε δεύτερο βαθμό – διεξήχθη εν μέσω έντασης αλλά και συναισθηματικής φόρτισης, με την 22χρονη σήμερα κοπέλα να περιγράφει στην κατάθεσή της όσα βίωσε και την πλευρά υπεράσπισης του κατηγορουμένου να κάνει λόγο για «αποκυήματα της φαντασίας».

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και η αδερφή της που είναι μεγαλύτερη και στην οποία η 22χρονη αποκάλυψε τι συνέβαινε με τον πατέρα της, έδωσε στο Εφετείο μια τελείως διαφορετική εκδοχή σε σχέση με τα όσα υποστήριξε στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Πρωτόδικα ο πατέρας είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 32 ετών για τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος της κοπέλας.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook