Κρήτη | Ενημερωτική συνάντηση για την δακοκτονίας στο δήμο Μαλεβιζίου

κρήτη-ενημερωτική-συνάντηση-για-την-δ-1056977

Ολοκληρώθηκε στο Δήμο Μαλεβιζίου ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων που οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου στους Δήμους για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας.

Η εκδήλωση, με την στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο στο Γάζι, και είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν με παρεμβάσεις τους, από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη και τον Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Πρωτογενή Τομέα Μανόλης Χνάρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ειρήνη Χουδετσανάκη, ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημήτρης Λιδάκης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣΗ Σταύρος Γαβαλάς, το μέλος της διοίκησης Νίκος Μπορμπουδάκης, εκπρόσωποι φορέων, υπηρεσιών και οι προσωρινοί ανάδοχοι του προγράμματος δακοκτονίας στη περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες για την υλοποίηση της συνάντησης, επεσήμανε με έμφαση στους αναδόχους, ότι ,οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Ηρακλείου αλλά και του Δήμου είναι στην διάθεση τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το πρόγραμμα της δακοκτονίας ώστε να υπάρξει το μέγιστο όφελος για τους παραγωγούς μας, τον πρωτογενή τομέα αλλά και την οικονομία του τόπου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για την οργάνωση και της εκδήλωσης όπως επίσης για την συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Ηρακλείου με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου προκειμένου να είναι θετικό το ισοζύγιο στην φετινή παραγωγή ελαιοκάρπου προς όφελος των παραγωγών.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook