Κρήτη | Εμφανίστηκε μετανιωμένος αλλά… πήρε τον δρόμο για τη φυλακή

κρήτη-εμφανίστηκε-μετανιωμένος-αλλά8-1134905

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών του Ηρακλείου την Παρασκευή ο 34χρονος άνδρας σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την επίθεση σε βάρος μιας γυναίκας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χωστού, προκειμένου να της αρπάξει την τσάντα.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην αρμόδια ανακρίτρια ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του και υποστήριξε ότι χρειάζεται βοήθεια και στήριξη καθώς είναι ολομόναχος στη ζωή.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του στην απολογία του δεν συγκίνησαν τους λειτουργούς της δικαιοσύνης και έτσι πήρε τον δρόμο για τη φυλακή καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος τσαντάκιας προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα της γυναίκας η οποία είχε μεταβεί στον ναό του Αγίου Ιωάννη για να ανάψει ένα κερί. Μάλιστα, την απείλησε με μαχαίρι και την έριξε στο έδαφος τραυματίζοντας την στο κεφάλι και το γοφό.

Ο ίδιος άνδρας αναγνωρίστηκε από μια ακόμα γυναίκα, στην οποία είχε επίσης επιτεθεί για να αρπάξει την τσάντα της στήνοντάς της καρτέρι έξω από το ζαχαροπλαστείο όπου εργαζόταν.

Ο 34χρονος, με ιστορικό τοξικομανίας, δεν είχε διστάσει να κλέψει ακόμη και την ίδια του τη μητέρα, αφού είχε αρπάξει από το πατρικό του σπίτι κοσμήματα.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook