Κρήτη | Έμεινε αιμόφυρτος για ώρα μετά το τροχαίο

κρήτη-έμεινε-αιμόφυρτος-για-ώρα-μετά-τ-1000309

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ο οδηγός της μηχανής που προχθές το πρωί, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον Κουτσουρά Λασιθίου (Δείτε ΕΔΩ)

Ο 40χρονος από την Αλβανία, οδηγούσε τη μηχανή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες, για την ώρα, συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με συνέπεια αυτό να προσκρούσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια σε τοίχο.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρότατη με συνέπεια ο οδηγός της μηχανής να τραυματιστεί σοβαρά ενώ από την Αστυνομία, δεν έχει διευκρινιστεί το αν φορούσε το προστατευτικό του κράνος το οποίο βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου.

Έμεινε αβοήθητος για πολλή ώρα

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο 40χρονος οδηγός, έμεινε αρκετές ώρες στο σημείο χωρίς βοήθεια πριν τον βρουν και ενημερωθούν ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Τα σοβαρά τραύματά του σε συνδυασμό με τις ώρες που έμεινε αβοήθητος στο οδόστρωμα, επιδείνωσαν την κατάστασή του, ανέφερε στο ekriti ιατρική πηγή από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου έμεινε για λίγο ωστόσο λόγω της κρισιμότητας των τραυμάτων του, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook