Κρήτη | Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 22χρονος για τις γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης

κρήτη-ελεύθερος-με-περιοριστικούς-όρ-1524529

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 22χρονος Αιγύπτιος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης κοπέλας που δεν είχε συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας της (δείτε ΕΔΩ).

Στον νεαρό άνδρα επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση κάθε 1η και 16η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του. Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη.

Ο συνήγορος του κ. Γιώργος Ζερβός σε δηλώσεις του επισήμανε:

«Ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς οι ανακριτικές αρχές έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς του και του έδωσαν την ευκαιρία να εμφανισθεί ως ελεύθερος στην δίκη για να αποδείξει την αθωότητα του».

Ο 22χρονος Αιγύπτιος από την πλευρά του ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος και η νεαρή κοπέλα έχουν σχέση, ότι συγκατοικούν και μάλιστα λίγο πριν από τη σύλληψή του είχε φροντίσει να της αγοράσει το πρωινό της πριν να φύγει για τη δουλειά.

Ισχυρίστηκε ακόμη πως δεν γνώριζε ότι ήταν τόσο μικρή στην ηλικία και με βάση την κουλτούρα του δεν είχε την αίσθηση ότι έκανε κακό, αφού στην πατρίδα του συνηθίζεται οι άνθρωποι να παντρεύονται σε αρκετά μικρή ηλικία.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από ένα χρόνο με το 14χρονο, σήμερα, κορίτσι να εμπλέκεται σε μία οδυνηρή ιστορία.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook