Κρήτη | Ελεύθερος με περιοριστικό όρο κατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία

κρήτη-ελεύθερος-με-περιοριστικό-όρο-κ-855957
φωτό αρχείου

Eλεύθερος αφέθηκε τη Δευτέρα, μετά την απολογία του στον ανακριτή Ηρακλείου, ο 30χρονος Κρητικός, ο οποίος – σύμφωνα με τις Αρχές- φέρεται να εμπλέκεται στη ληστεία που είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2018, σε βάρος ενός 41χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ με «λεία» περισσότερα από 19.000 ευρώ, στην επαρχιακή οδό Γαζίου – Κρουσώνα.

Σημειώνεται ότι στον κατηγορούμενο – ο οποίος αρνείται ότι είχε την παραμικρή εμπλοκή στη ληστεία – επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σχολιάζοντας τον περιοριστικό όρο που επιβλήθηκε στον εντολέα του, ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γιώργος Κοκοσάλης δήλωσε ότι ο εν λόγω όρος τίθεται «από τα αποδυτήρια», όταν η δίωξη αφορά σε κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία και καταδεικνύει την ανυπαρξία ενδείξεων ενοχής». «Εδραία πεποίθησή μου είναι ότι η υπόθεση δε θα φτάσει καν στο ακροατήριο» επεσήμανε κλείνοντας ο κ. Κοκοσάλης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ., αναφερόταν – μεταξύ άλλων- ότι «μεταμεσονύχτιες ώρες της 01.03.2018 άγνωστο άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με την απειλή όπλου απέσπασε από τον 41χρονο, το χρηματικό ποσό των 19.500 ευρώ.

Από την ενδελεχή και πολύμηνη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και τη μεθοδική συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι στη συγκεκριμένη ληστεία εμπλέκεται ο 30χρονος».

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook