Κρήτη | Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 50χρονος πατέρας – Δεν χτύπησε την ανήλικη κόρη του

κρήτη-ελεύθερος-χωρίς-περιοριστικού-1653780

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 50χρονος πατέρας στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά από μήνυση που κατέθεσε η 14χρονη κόρη του, όπου τον κατηγορούσε για ξυλοδαρμό εναντίον της (δείτε ΕΔΩ).

Πιο αναλυτικά, η δίκη πήρε αναβολή με την επόμενη δικάσιμο να ορίζεται για τις 5 Απριλίου 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας υπερ- αμύνθηκε της αρχικής θέσης του, υποστηρίζοντας δηλαδή πως τα όσα καταγγέλθηκαν από την ανήλικη δεν ευσταθούν.

Όπως ισχυρίστηκε η πλευρά του κατηγορουμένου, το μόνο γεγονός που έλαβε χώρα στην οικία τους ήταν μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος υποστήριξε ενώπιον του Εισαγγελέα που εξέτασε την υπόθεση, ότι δεν χειροδίκησε κατά της κόρης του ενώ παραδέχτηκε πως οι δυο τους τσακώθηκαν για ασήμαντο λόγο που κατέληξε σε έντονη λεκτική διένεξη.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος υπογράμμισε, διαψεύδοντας την κόρη του, ότι δεν σημειώθηκε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σε επικοινωνία του dikastirio.com με τον συνήγορο υπεράσπισης του 50χρονου, κ. Μάνο Δρακωνάκη, εκείνος δήλωσε αναφορικά με την υπόθεση:

“Ο εντολέας μου επιστρέφει μαζί με την κόρη του στο σπίτι τους, χωρίς την επιβολή κανενός περιοριστικού όρου. Το τονίζω καθώς, είναι μια σημαντική εξέλιξη για εμάς. Αναμένουμε την οριστική απόφαση της Έδρας μέχρι την επόμενη δικάσιμο από το β’ Τριμελές πλημμελειοδικείο Ηρακλείου”.

Το χρονικό της καταγγελίας

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν ο 50χρονος φέρεται να ζήτησε από την κόρη του να πλύνει τα πιάτα στην οικία τους καθώς η μητέρα είναι έγκυος και δεν μπορούσε αλλά η κόρη του αντέδρασε εντόνως απέναντι στον πατέρα της.

Οι κατηγορίες της 14χρονης

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 14χρονη, ο πατέρας της άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι με τα χέρια του και αναγκάστηκε να καλέσει σε βοήθεια.

Στο σπίτι της οικογένειας στο κέντρο του Ηρακλείου μετέβησαν άμεσα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι και συνέλαβαν τον 50χρονο πατέρα το πρωί της Παρασκευής (24/3) μετά από μήνυση της νεαρής.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook