Κρήτη | Ελεύθερα τα ξαδέρφια για το «γάζωμα» αυτοκινήτου

κρήτη-ελεύθερα-τα-ξαδέρφια-για-το-γάζ-759827

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που αφορούν σε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε Α.Τ. της περιοχής τους κάθε μήνα, αφέθηκαν τα τρία ξαδέρφια ύστερα από την απολογία τους χθες στον ανακριτή για τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ κατά αυτοκινήτου σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδας ανήμερα του Αϊ Γιαννιού!

Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με τη συνήγορο τον δύο αδερφών, Θεονύμφη Μπέρκη, υπάρχει και άλλοθι, καθώς υποστήριξαν ότι ήταν αποκλεισμένα από τα χιόνια. Η κ. Μπέρκη δήλωσε στη “Νέα Κρήτη.”: «Οι εντολείς μου δεν έχουν καμία σχέση. Οι εντολείς μου αρνούνται κάθε συμμετοχή και αυτή η κατηγορία δεν έχει έρεισμα, είναι άδικη και αιωρείται. Άλλοθι παρουσίασε και ο ξάδερφός τους.

Τα τρία ξαδέρφια συνελήφθησαν ύστερα από κατάθεση του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, που γαζώθηκε από τις σφαίρες, ότι είδε σε ένα αυτοκίνητο αυτούς τους τρεις να περνούν από μπροστά από το σπίτι του και να πυροβολούν κατά του οχήματός του, χωρίς όμως να μπορεί να πει με ακρίβεια ποιος πυροβόλησε και ποιος καθόταν σε ποιο σημείο του οχήματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος στην κατάθεσή του στην Αστυνομία τούς απέδωσε, κατά τη γνώμη του, και άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος τους κατά το παρελθόν.

Όπως φέρεται να είπε, πιστεύει ότι ευθύνονται για το σπάσιμο, πριν από περίπου δύο χρόνια, του ίδιου αυτοκινήτου που γαζώθηκε στις 7 Ιανουαρίου, καθώς και για μια φωτιά σε υπόστεγο προβάτων, σε αποθήκη με άχυρα και σ’ ένα τρακτέρ. Μάλιστα αιτιολόγησε την άποψή του λέγοντας ότι στοχοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια από τους κατηγορούμενους για ζωοκλοπή, που όμως υποστήριξε ότι δεν είχε κάνει αυτός.

Πηγή:neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook