Κρήτη | Εκτός ΕΣΥ ο γιατρός που φέρεται να βίαζε το 11χρονο παιδί – Στον Εισαγγελέα ο λυράρης

κρήτη-εκτός-εσυ-ο-γιατρός-που-φέρεται-1582971
Φωτογραφία: EUROKINISSI

Εκτός του Εθνικού Συστήματος Υγείας βρίσκεται ο γιατρός που φέρεται να βίαζε το 11χρονο παιδί στην Κρήτη, ενώ ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης έχει ζητήσει από την εισαγγελία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του κατηγορούμενου (δείτε ΕΔΩ).

Η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη στο άκουσμα της σύλληψης του 66χρονου από τις Αρχές, καθώς και για την ταυτοποίηση ενός ακόμη άνδρα, 46 ετών, για την υπόθεση βιασμού του ανήλικου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση εμπλέκονται δύο άτομα. Σήμερα Δευτέρα 27/3 το πρωί συνελήφθη ο 66χρονος μουσικός από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Επισημαίνεται ότι ο 66χρονος συνελήφθη για παραβάσεις που σχετίζονται με τη νομοθεσία περί όπλων, ενώ εκτός από τον 66χρονο, στην υπόθεση εμπλέκεται κι ένας 46χρονος που φέρεται ως νοσοκομειακός γιατρός.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες αστυνομικές πηγές, από τις Αρχές γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησης τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων τα οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως όλα δείχνουν, κατά πάσα πιθανότητα ο 66χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα αύριο Τρίτη.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Παράλληλα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες πλατφόρμας μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί, ενώ ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός νοσοκομείου!

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook