Κρήτη | Έκρυβε χασίς και σφαίρες στο ποιμνιοστάσιο – Χειροπέδες σε έναν νεαρό

κρήτη-έκρυβε-χασίς-και-σφαίρες-στο-ποι-1516868

Μια σύλληψη 25χρονου ήταν ο απολογισμός επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς του ΑΤ Αστερουσίων και του ΤΑΕ σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

O 25χρονος συνελήφθη γιατί σε έρευνα που έγινε στο ποιμνιοστάσιο του και σε χώρους ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 1.100 γραμμάρια χασίς, πέντε δενδρύλλια κάνναβης αλλά και σφαίρες.

cretalive.gr

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη, σήμερα (01.09.2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, σήμερα (01.09.2022) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ένα (1) κιλό και 40 γραμμάρια κάνναβης, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, τέσσερα (4) αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης και φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook