Κρήτη | Έκρυβαν… άσσους στα μανίκια τους και κατέληξαν με χειροπέδες

κρήτη-έκρυβαν-άσσους-στα-μανίκια-του-972678

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, οχτώ άτομα και συγκεκριμένα έξι ημεδαποί ηλικίας από 26 έως 57 ετών, και δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 33 ετών για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες το βράδυ  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη, είχε επιτρέψει σε επτά άτομα τη συμμετοχή στην παράνομη διενέργεια και διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου “POKER”, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,το χρηματικό ποσό των 2.355 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, μια πλήρης τράπουλα, 643 τραπουλόχαρτα διαφόρων χρωματισμών και μια μάρκα DEALER.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook